Cari programı ne işe yarar ?

Cari programı sayesinde müşteri ve tedarikçi bilgilerini kaydedebilir, alacak ve borçlarınızı düzenli ve hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. 

Cari programı İşletmeniz ve sizin için çok büyük öneme sahiptir. Cari programı kullanmanın bir çok faydası bulunmaktadır. Bunlara bir kaç tane örnek verecek olursak ;

Sizi zamandan tasarruf ettirir.  Cari hesap muhtelif durumlarda mutabakat sağlanmasını sağlar.

Ayrıca aylık analizlerinizi yapar işletmenizi geliştirir.

Cari Programı Faturaport ile Neler Yapılabilir ?

Cari programı faturaport sayesinde kafa karıştırmaya gerek kalmadan kolay bir şekilde müşteri ve tedarikçi kartı oluşturabilir oluşturduğunuz kartlara alacak, borçödeme ve tahsilat ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz işlemleri kolayca görüntüleyebilir whatsApp ve mail üzerinden paylaşabilir ay sonunda tüm işlemlerinizin raporunu alabilirsiniz. Üstelik  faturaport’a ister webden ister cepten internet olduğu her yerden ulaşabilirsiniz. Faturaportun avantajları bununla bitmiyor. Oluşturduğunuz müşteri ve tedarikçi kartlarına fatura kesebilir  kendi fatura şablonunuzu oluşturabilirsiniz.  Bu sayede başka programa gerek kalmadan tüm işleriniz kolay ve hızlı bir şekilde faturaport üzerinden yapabilirsiniz.

Ön Muhasebe